Leenbudget berekenen


Wilt u weten wat u maximaal kunt lenen, bent u benieuwd wat u aan maandlasten kwijt zult zijn of welke aanbieder voor u het voordeligst is? Met de berekenmodule van Leenrente.nl kunt u hier op een zeer eenvoudige manier achterkomen.

Naast het maximale leenbedrag krijgt u, na het invullen van uw gegevens en wensen, te zien welke vijf aanbieders de voordeligste rente bieden op het door u gewenste leenbedrag.

Gewenst bedrag
Gezinsituatie  
Netto inkomsten per maand
Netto inkomsten per maand,partner
Heeft u een lopende lening?
Vul hier de aflossing per maand in
Huur of hypotheek?
Netto hypotheek / huur per maand
Overige buitengewone kosten p/m


Berekenen rente krediet

Wil je een krediet aanvragen maar je hebt geen idee van je maximaal krediet? Dan kun je snel via kredietrente.nl je krediet berekenen. Wanneer de module bereken rente krediet voor jou een gunstig percentage laat zien dan kun je meteen krediet aanvragen. Natuurlijk kun je het resultaat krediet vergelijken met andere resultaten. Bekijk zorgvuldig de berekening rente krediet. En bereken rente krediet snel en simpel online. Het is belangrijk dat je op voorhand weet wat een krediet je gaat kosten vandaar de nadruk op berekenen rente krediet.

 
Laatste Nieuws
Woning krediet
Een eigen huis krediet of eigen woning krediet stelt een woningeigenaar in staat extra geld te lenen voor bijvoorbeeld een verbouwing. De rente die de woningeigenaar over het leenbedrag betaalt is fiscaal aftrekbaar en door het geringe risico relatief laag. Lees meer
 
Afsluiten kredieten
Het is natuurlijk altijd handig om wat extra geld achter de hand te hebben, maar op een onverantwoorde manier een lening afsluiten is op zijn zachtst gezegd niet slim. Bij lenen dient u altijd kritisch en verantwoord te werk te gaan. Lees meer